Cautare

9607 de rezultate pentru "viata mea" (7.70 secunde)
Un alt motiv sunt bolile psihice.Halucinatiile, trairile intr-o "realitate" diferita ii face pe unii sa ucida fara sa fie constienti, deci si fara regrete.As adauga pe cei care sunt platiti sa ucida.Si ei sunt o categorie aparte care o fac pentru bani.In plus la fel ca un chirurg care opereaza fara emotii, nici ei nu mai au emotii cand iau viata cuiva.
Cristian Burcioiu ) Saltul spre moarte pe care o avocata l-a facut in urma cu trei luni - atunci cand s-a aruncat de la etajul 15 al unui bloc din Bucuresti -, s-a dovedit a fi un gest disperat prin care femeia incerca sa scape de sotul ei, o bruta in viata lor de cuplu.
pe 26 aprilie, Google a creat un Doodle special pentru sonda care a ajutat la confirmarea posibilitatii de a exista viata pe Enceladus.NASA a anuntat ca Enceladus, unul dintre satelitii naturali ai planetei Saturn, si Europa, unul dintre satelitii planetei Jupiter, ar putea sa intretina forme de viata extraterestra, a anuntat agentia spatiala americana, joi, intr-o conferinta de presa.
- Daca visezi ca plangi in vis vei primi o veste buna neasteptata sau vei avea parte de niste schimbari in viata ta care se vor dovedi a fi benefice pentru tine si cei apropiati din jurul tau.
Ciresele din vis reprezinta adesea faptul ca nu prea esti un om stabil ori dai peste oameni nestatornici in viata, care nu iti pot asigura un trai decent din punct de vedere financiar, insa cert este ca vei avea parte de bucurie si de fericire multa.
Insa un adevarat suflet pereche este ca o oglinda, este acea persoana care iti arata tot ce te trage inapoi si este acea persoana care te pune fata in fata cu tine pentru a-ti putea schimba singur viata.
Uneori suntem ca niste fluturi care dau din aripi o zi si cred ca e pentru toata viata Ne indragostim de oameni care vor fi in viata noastra o zi, dar vor lasa urme pentru totdeauna.
Impactul Facebook-ului in viata de zi cu zi - avantaje si dezavantaje (Autoare: Paula Rotaru) Pentru ca era comunicarii virtuale a luat amploare, procesul de comunicare virtuala prin intermediul retelelor de socializare, precum Facebook, a transformat viata noilor generatii intr-o viata ireala si virtuala.
Unii parinti insa, mai mult unii tati cu parul catre incarunteala si cu mintile spre coacere, dar si unele mame dispuse sa accepte ca odorului ii trebuie un branci in apa, ca sa invete sa inoate, sa treaca apa si prin viata fara sa se inece, au devenit ingrijorati si preocupati de golul in devenirea odraslei.
"Dupa 25 de ani de cariera si de munca asidua, dupa sutele de mesaje pe care le primesc zilnic de la oameni care aspira la stilul meu de viata, m-am gandit ca este momentul sa daruiesc cel mai pretios atuu al meu, relatiile pe care le-am cimentat in timp, produsele pe care le folosesc si in care am incredere si mai mult, contactul direct cu publicul care este doritor de o viata implinita, eleganta, cu valori normale, decente, un stil de viata inteligent.
Despre program iti spunem ca vei avea in doar 4 saptamani alt stil de viata, alt corp ,alta gandire, o stare superioara de bine.
VIATA DUPA MOARTE: ... Acestea sunt doar cateva dintre descrierile oamenilor care au experimentat viata dupa moarte, mai exact perioada in care s-au aflat in moarte clinica. ... Iata in continuare cateva povestiri ale unor oameni care au experimentat viata dupa moarte.
Pe langa cele mai importante lucruri respectiv somnul ( pierderea noptilor este cel mai mare dusman al tenului si nu numai) si evitarea stresului mai exista si alte secrete care tin de un mod de viata si de alimentatie.
- In ce masura viata de familie si faptul ca ai devenit tata ti-au schimbat viata? ... Mi-a schimbat viata in bine, la toate nivelele, mai ales la nivel emotional si spiritual. ... Muzica mea a dus la atrofierea urechilor parintilor mei iubiti.
Oamenii spun ca poti fi tampit in viata, ei, uite ca eu si in vis sunt la fel de stupid ca in realitate. ... Masina mea are doua setari, saving mode si power. ... Realitatea este ca, treptat, la nord de 35 de ani viata devine cliseu.
Momentul festiv s-a desfasurat la Prefectura Constanta, unde sub deviza "Cu viata mea apar viata", reprezentantii ISU au tinut sa transmita constantenilor ca vor fi sprijinul real pentru toti cei care se afla in pericol.
De la pasiuni personale la incercari profesionale, cei care au vrut sa afle detalii despre viata mea au avut in mine un partener de dialog.
Declaratia mea de astazi nu vizeaza activitatea Curtii Constitutionale si nici activitatea judecatorilor.
Fostul premier vorbeste despre viata sa si a familiei sale si despre sine ca om politic si de stat. ... Dragi prieteni, se incheie un an care, pentru mine si familia mea, a fost complicat si dureros.
Linistit, pasiv dar vesel si plin de viata. ... Dupa-amiaza cand ma intalnesc cu tine si-ti cuprind mana intr-a mea, sufletul zboara. ... Seara, cand ma intalnesc cu prietenii sunt vorbaret, plin de viata si sufletul meu danseaza in hora bucuriei.
google-analytics.com